КОВЕЛИТ - Ремонт на домове, офиси и магазини

Ремонт на покрив

Ремонт на покрив и фасада

remont-na-pokriv-1

 

 

Ако вашият стремеж е “да имате покрив над главата си”, знаете, че от състоянието на покрива зависи състоянието на цялата сграда. Това я прави изключително отговорна задача, която трябва да се подходи сериозно и да се повери на специалисти по ремонт на покриви. Ако забележите теч, нарушаване целостта на покрива - не го отлагайте, защото това ще доведе до нарушаване на таваните и стените покрития на къщата/сградата Ви, така ремонтът ще излезе по-скъп на късен етап.

 

Цялостен ремонт на покрив и външна фасада на къща


remont-na-pokriv

 

Ще Ви отведем на разходка до село Плана - едно от близките села, в което има от всичко противоположно на столицата: тишина, чист въздух и усещане за духовност. В Плана има християнски храм, два параклиса и будистка ступа. От там са и бъдещите ни клиенти.

Ремонт на покрив

 

За да започне ремонтът на покрив, първо е важно да се извършат демонтажните дейности.

demontaj-na-pokriv-1

Направихме демонтаж на съществуващата конструкция, керемидите, кара таванът и тухленият надзид.

Изградихме нов бетонов пояс под стрехата, положихме арматура и монтирахме кофраж. Направихме монтажи на дървена носеща конструкция, дъсчена обшивка, единична скара от летви, сачак по стреха, челна дъска и след това монтирахме новите керемиди.

На комините направихме надзиждане с тухли, измазване, направа на нов бетонов пояс с бетонна шапка и обшивка от ламарина.

Ремонт на фасадата на къщата и смяната на дограмата

За да подобрим външното състояние на фасадата на къщата, положихме варо циментова мазилка, циментова шпакловка, както и екструдиран полистирол. Той се използва при всички случаи, в които се изискват отлични топлоизолационни свойства, минимална абсорбция на вода и добра механична якост при ниски до средни натоварвания.

След подмяната на дограмата, къщата има прекрасен завършен външен вид. Ние от "Ковелит" имаме 15-годишен опит в изграждането на ремонтите на покривиАко имате нужда от ремонт на покриви - София, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0899 148 563 или на имейл office@kovelit.com.