КОВЕЛИТ - Ремонт на домове, офиси и магазини
ПВЦ Дограма - PVC дограма; Алуминиева дограма; Щори; Обков; Стъклопакет - доверете се на Ковелит

ПВЦ дограма

https://kovelit.com/uploads/shop/7/dograma_25_sm.png

Налага се подмяна на дограмата, защото старата е била с доста ниско качество, изметнала се е или надула и не позволява да бъде затворена плътно или да бъде обработена по начин, по който да бъде максимално  полезна.

С PVC дограмата това не се случва, защото дори да се намокри няма да се раздуе или да се изметне, което я прави много по-добро решение за всеки, който все още търси причини да я предпочете пред дървената  дограма.

Важен фактор, който не трябва да се забравя за ПВЦ  дограмата, когато трябва да се вземе решение на коя дограма да се спре клиента е нейната цена. С  поставяне на ПВЦ дограма вие си осигурявате по-топло  жилище през зимата, а това е така  благодарение на добрите качества на ПВЦ дограмата. Тя позволява да се уплътни добре надсякъде включително и при отваряемите части. С поставянето на предлаганите от нас  ПВЦ дограми с 4,5,6  камерни профили вие ще имате едновременно топлоизолиран, шумоизолиран, уютен и сигурен дом.
Стъклопакетът може да бъде двоен и троен с различна дебелина според системата профили, както и да бъде запълнен с газ аргон за повишаване на топло и шумоизолационните качества . Неговото качество се оценява чрез топлоизолацията, звукоизолацията и защитата от слънчева радиация, които осигурява. Основните видове стъклопакети са: двоен стъклопакет с бяло флоатно стъкло, двоен стъклопакет  с бяло флоатно и КА стъкло , двоен стъклопакет с бяло флоатно и високоенергийно  стъкло или още  така нареченото стъкло " 4 сезона "  , което  се характеризира  с няколко основни  преимущества : целогодишен  климатичен комфорт, оптимизирана слънчева  защита, изключителна термоизолация и почти безцветно. Четвъртият вид е двоен стъклопакет с едно прозрачно флоатно стъкло и едно високоенергийно зелено стъкло, троен стъклопакет с високоенергийно и 2 бели стъкла, троен стъклопакет с високоенергийни, бяло и КА стъкло и троен стъклопакет с три бели стъкла.

Към реализирани проекти
Свържете се с нас: 0899 148 563 Пишете ни:
capcha
Наши проекти
Снимки от обекти, в които сме извършвали строително-ремонтни дейности
Партньори

За нас качеството на материалите е в основата на добре свършената работа. За това винаги избираме най-доброто за Вас, нашите клиенти!

 • Boro
 • Henkel
 • Profilink
 • Levis
 • Legrand
 • Bosch
 • Kronotex
 • Aluplast
 • Salex
 • KAI GROUP