КОВЕЛИТ - Ремонт на домове, офиси и магазини
Боядисване с латекс - Kovelit На вътрешни помещения; влажни помещения; полагане на блажна боя; полаг

Боядисване с латекс

Работим с латексови бои Premium клас
https://kovelit.com/uploads/shop/1/boqdisvane_1_sm.png

Боядисването с латекс се  извършва  от специалисти, усвоили тънкостите на професията до съвършенство. Дългогодишната  им  практика е гарант за качество. 
Боядисването с латекс на вътрешни стени и тавани, трябва  предварително да бъде добре обмислено. Доброто съчетание на цветове и форми, дава усещане за комфорт и уют в дома. Много често клиентите се спират на бялото боядисване с латекс, като цвят позволяващ повече свобода при избор на мебели, подови покрития и цветни акценти по стените. Предимствата на боядисването с бял латекс, е че той не пожълтява след време. 
Цветните стени обаче, носят своето въздействие върху цялостната завършеност на помещението (стига да са  подбрани  хармонично). Едно от най-големите преимущества на боядисването с латекс е, че изсъхва по-бързо от боите на маслена основа. Времето на съхнене, след боядисването с латекс зависи и от положеният слой, температурата в помещението, влажността на въздуха и други.

Колкото и да е добра латексовата боя, крайният резултат е добър само след перфектна подготовка на повърхността и полагане на дълбокопроникващи грундове. Нанасянето на грунда преди боядисването с латекс помага за постигането на равномерен слой латекс, както и  може да спести значително от количеството му, защото запълва пукнатини и дупчици по стената. 

Съчетанието на добрата подготовка, спазване на технологичното време между операциите и професионално нанесената латексова боя, това е нашата формула за отличен краен резултат и доволни клиенти. Боядисването с латекс ви дава възможността да промените визията и усещането във всяко помещение.
 

 

 

 

Практични съвети за боядисване с латекс

Предстои ви ремонт? Искате да освежите жилището си? За да разберете как да вдъхнете нов живот на остарели стени и тавани, да си спестите време и главоболия, вижте нашите съвети за боядисване с латекс.

 

Боядисване с латекс от специалисти

За да постигнете зашеметяващ резултат в дома или офиса, се доверете на професионалистите. Боядисването с латекс има своите тънкости. Ако те не бъдат изпълнени от опитна ръка, ремонтът лесно може да се превърне в безкраен кошмар. Изберете специалисти с дългогодишна практика, използващи материали от висок клас и даващи гаранция за качеството на работата си, така боядисването с латекс ще се превърне в детска игра.

 

Преди боядисване с латекс

 

Боядисване с латекс 1
Боядисване с латекс - доверете се на нас!

Преди да стигнете до боядисване с латекс, трябва много добре да подготвите повърхността, върху която ще го нанасяте. Тя трябва да бъде почистена, да бъде премахнете лющещата се боя и да бъде обезпрашена с вода от предния ден. След това трябва да бъде положен дълбокопроникващ грунд. Той помага за постигането на равномерен слой при боядисване с латекс. Може значително да спести количеството на използваната боя, тъй като грундът запълва пукнатини и дупчици по стената. Колкото и качествен да е латексът, добрият краен резултат зависи от предварителната подготовка на стените и тавана. Преди боядисване с латекс е изключително важно тази стъпка да бъде изпълнена.

 

 

Боядисване с латекс в бяло

Боядисването с латекс на вътрешни стени и тавани трябва да бъде добре обмислено. Именно цветовете са тези, които създават определено настроение в дома. Съчетанието им може да ви донесе уют, радост или спокойствие. Много често клиентите се спират на бялото боядисване с латекс, тъй като този цвят позволява повече свобода при избор на мебели, подови настилки и цветни акценти в интериора. Друго предимство на боядисването с латекс в бяло е, че стените не пожълтяват след време.

 

Цветно боядисване с латекс

Ако искате да придадете собствен характер на помещението, изберете цветно боядисване с латекс. Хармоничното съчетание на цветове е цяло изкуство, затова е добре да се доверите на опитен дизайнер, който ще ви предложи най-добрите комбинации спрямо ефекта, който искате да постигнете. Едно от най-големите преимущества на боядисването с латекс е, че изсъхва по-бързо от боите на маслена основа. Трябва да знаете, че времето за съхнене след боядисване с латекс зависи от положения слой, температурата в помещението, влажността на въздуха и редица други фактори. Специалистите могат да предвидят всичко това и да фиксират краен срок за предаване на обекта.Отсичане на боя при боядисване с латекс

Една от най-големите тънкости при цветното боядисване с латекс е т. нар. отсичане на боята. Най-често за целта се използва хартиена лепенка, но резултатът не винаги е задоволителен. Професионалистите използват специално приспособление и отсичането винаги е идеално. Е, разбира се, то не е достатъчно, за да бъде крайният резултат  на боядисването с латекс безупречен. Необходима е опитната ръка на специалиста!

 

Боядисване със собствени материали?

 

Боядисване с латекс 2
Боядисване с латекс - купете от нас!

Съчетанието на добра подготовка, спазване на технологичното време между операциите и професионално нанесената латексова боя e формулата за отличен краен резултат и доволни клиенти. Боядисването с латекс ви дава възможността да промените визията и усещането във всяко помещение. Ние от „КОВЕЛИТ“  извършва боядисване с латекс с доказано качество. Латексовите бои, с които работим, са Premium клас. Ако пък вие сами искате да предоставите грунда и/или латекса, с който да бъде боядисано помещението, ние с удоволствие ще използваме вашите материали. Стойността им ще бъде приспадната от посочената цена за боядисване с латекс.

 

 

Оставете боядисването с латекс в ръцете на специалистите

Сигурно доста от вас се изкушават да влязат в ролята на бояджии с цел да спестят от средствата, предвидени за ремонт. Боядисването с латекс обаче, особено с цветен такъв, е задача с повишена трудност за домашния майстор. Ако искате да си спестите време, да не похабите материалите, опитвайки се да разгадаете точната им консистенция и да получите равномерно нанесен цвят, доверете се на специалистите. Те знаят как да избегнат всички капани на боядисването с латекс, в които вие бихте се хванали. С тяхна помощ ще преобразите дома или офиса си бързо, лесно и с гарантирано качество.

Ние имаме дългогодишен опит в боядисване с латекс и то с Premium клас бои. Използваме висококачествена техника за нанасяне на грунд и латекс. Грижим се за снабдяването с материали, надзора и спазването на поставените срокове. Предоставяме договор за изпълнение, в който подробно са описани всички операции, уточнени са цените и е фиксиран крайният срок за предаване на обекта. За всеки извършен ремонт даваме минимум 2 години гаранция. Какво повече ви трябва да едно перфектно боядисване с латекс?

 

Боядисване с латекс – достъпно за всеки

Всеки наш клиент спестява нерви и време. Получава качествени и компетентни решения за боядисване с латекс. Като краен резултат всеки, който ни се е доверил, се радва на нова визия в любимите си помещения, отговаряща на неговите нужди и желания. Услугата боядисване с латекс е достъпна както за собственици на корпоративни сгради и офиси, така и на частни домове. Сред доволните ни клиенти са: Офис-академия „Илиада“, Учебен салон „Л`Oреал България“, Офис Speedy Света Троица и Национално издателство „Аз Буки“. Всички те се довериха на професионалните ни решения за боядисване с латекс.

 

Как да изберете най-добрите професионалисти за боядисване с латекс?

 

Боядисване с латекс 3
Боядисване с латекс - възползвайте се от нашите оферти

Знаем, че е голяма отговорност да допуснете някого да променя интериора на дома или офиса ви. За да сте спокойни от направения избор, проучете фирмата предварително – от колко години е на пазара, какви материали използва за боядисване с латекс, дава ли гаранция за качеството на своята работа, показала ли е вече реализирани проекти? Потърсете обратна връзка от хора, които вече са били клиенти на фирмата. Дори можете да изпратите предварително запитване за цената и времето за изпълнение на вашия обект. Тази информация ще ви помогне да изберете най-добрите професионалисти, които да извършат боядисване с латекс и да преобразят избраните от вас пространства.

 

 

„КОВЕЛИТ“ – гаранция за качество при боядисване с латекс

Ние имаме 15-годиншен опит в строителството и ремонтите. Познаваме добре всички проблеми, които могат да възникнат при боядисване с латекс и ги отстраняваме бързо и ефикасно. Умеем да удовлетворяваме нужните и очакванията и на най-взискателните ни клиенти. Работим с професионални дизайнери, които ще дадат живот на идеите ви, и с опитни бояджии, които ще ги реализират в избраното от вас пространство. Предлагаме цялости и завършени решения за боядисване с латекс. Дългогодишната ни практика, използването на качествени материали и професионална техника, както и двугодишният договор за гаранция на качеството, който даваме, изграждат доверие у клиентите, които търсят качествено боядисване с латекс за дома и офиса.

 

Изпратете запитване за услугата боядисване с латекс

Ако имате нужда от ремонт или освежаване в дома или в работата, не се колебайте да се свържете с нас на имейл office@kovelit.com. Изпратете своето запитване и наш представител ще се свърже с вас във възможно най-кратък срок. Разгледайте сайта ни www.kovelit.com , за да откриете още информация за боядисване с латекс.
 


Практични съвети за боядисване с латекс
Боядисване с латекс от специалисти
Преди боядисване с латекс
Боядисване с латекс в бяло
Цветно боядисване с латекс
Отсичане на боя при боядисване с латекс
Боядисване със собствени материали?
Оставете боядисването с латекс в ръцете на специалистите
Боядисване с латекс – достъпно за всеки
Как да изберете най-добрите професионалисти за боядисване с латекс?
„КОВЕЛИТ“ – гаранция за качество при боядисване с латекс
Изпратете запитване за услугата боядисване с латекс
Към реализирани проекти
Свържете се с нас: 0899 148 563 Пишете ни:
capcha
Наши проекти
Снимки от обекти, в които сме извършвали строително-ремонтни дейности
Партньори

За нас качеството на материалите е в основата на добре свършената работа. За това винаги избираме най-доброто за Вас, нашите клиенти!

 • Boro
 • Henkel
 • Profilink
 • Levis
 • Legrand
 • Bosch
 • Kronotex
 • Aluplast
 • Salex
 • KAI GROUP