КОВЕЛИТ - Ремонт на домове, офиси и магазини
Електро услуги Изграждане и ремонт на електро инсталации - доверете се на Ковелит!

Ел. услуги

https://kovelit.com/uploads/shop/3/el_15_sm.png

Услугите се извършват от електро специалисти под контрола на квалифициран електроинженер.

Ето някои от тях:
- Изграждане на електроинсталация
- Ремонт на електроинсталация
- Монтаж на ел. ключове и контакти
- Монтаж на осветителни тела - фасонги, луни, плафони
- Монтаж на розетки - телевизия, интернет, телефон
- Подмяна на ел.табла и предпазители.

 

 

 

Професионални ел. услуги  за дома – предимства и безопасност

Ако обичате да влизате в ролята на домашен майстор, помислете добре, когато става въпрос за електричество. То е свързано с най-сложните и опасна ремонти, които може да ви се наложи да правите в дома си. За да гарантирате своята безопасност и тази на околните, изберете професионални ел. услуги. Така ще сте спокойни, че цялата ел. инсталация в дома ви ще работи безпроблемно.

 

Професионални ел. услуги

Всички ел. услуги, които ние от „КОВЕЛИТ“ предлагаме, се извършват от електро специалисти под контрола на квалифициран електроинженер. Ето някои от ел. услугите, в които имаме най-голям опит и за които най-често ни търсят нашите клиенти:
- Изграждане на електроинсталация
- Ремонт на електроинсталация
- Монтаж на ел. ключове и контакти
- Монтаж на осветителни тела - фасонки, луни, плафони
- Монтаж на розетки - телевизия, интернет, телефон
- Подмяна на ел.табла и предпазители.

 

Ел. услуги - изграждане на електроинсталация

 

Ел улсуги 1
Ел улсуги - най-добрите в бранша

Изграждането на електроинсталация е една от основните ел. услуги, които предлагаме. Тя представлява процес, при който електроенергията се довежда до консуматорите. Те могат да бъдат осветителни тела, кухненски уреди, бойлери и други. Ел. услугите по изграждане на инсталация се извършват след прецизно оразмеряване. Така се подпомага правилната работа на всички консуматори във вашия дом. Предлаганите от нас ел. услуги гарантират работа само с висококачествени кабели и инструменти. Запомнете, че за ваша безопасност, всички ел. услуги трябва да се извършват от опитен специалист. Ние от „КОВЕЛИТ“ можем да се погрижим за безпроблемното и надеждно изграждане на всяка електроинсталация и то на достъпна цена. Благодарение на нашите ел. услуги ще получите захранване в пълна изправност и ще предотвратите проблеми като къси съединения и токови удари. Ел. услугите, които предлагаме, са с доказана безопасност и качество.

 

 

Ел. услуги – ремонт на електроинсталация

Имате нужда от ремонт на електроинсталацията във вашия дом? Нашите специалисти по ел. услуги ще направят всичко необходимо, за да отстранят повредата. Ние имаме 15-годишен опит във всички видове ел. услуги, разполагаме с модерно оборудване и работим бързо и качествено. Ел. инсталацията, която дава някакъв дефект или е изградена некачествено, може да създаде големи проблеми в дома. Лошите връзки на инсталацията и използването на некачествени материали са сериозни предпоставки за възникването на пожар. Затова ел. услугите се извършват по определени стандарти и ние от „КОВЕЛИТ“ сме изключително взискателни към спазването им.

 

Ел. услуги при аварии

Една част от ел. услугите, за които ни търсят нашите клиенти, са планираните ремонти. Те се свързани с подмяна на ел. табло, кабели, контакти, монтаж на ел. ключове и осветителни тела. Това са ел. услуги, при които рядко има изненади. Аварийните ремонти обаче крият далеч повече неизвестни. Най-честите причини за тях са: нагорели електрически контакти и кабели от претоварване, прекъснати електрически връзки или къси съединения. За щастие ние разполагаме с всички необходими материали, инструменти и най-вече умения, за да предложим качествени ел. услуги и да се справим с всяка авария.

 

Ел. услуги - подмяна на ел.табла и предпазители

 

Ел улсуги 2
Ел услуги - изберете нас!

Подмяната на ел. табла е една от най-търсите ни ел. услуги. Таблото е отправна точна на всяка вътрешна ел. инсталация. То разпределя, управлява, измерва електрическата енергия, защитава инсталацията и свързаните към нея уреди. До таблото трябва да има лесен и бърз достъп в случай на аварийна ситуация. Ел. услугите за подмяна на ел. табло включват: монтаж на кутията на самото табло и свързването на избрания от вас брой предпазители. Предлагаме и автоматични предпазители, за които опитът ни в ел. услугите показва, са много по-сигурни и надеждни. Остарелите ел. табла могат да създадат проблеми на цялата инсталация  като: късо съединение, претоварване или лош контакт, причиняващ загряване. Нашият съвет е да не чакате да се случи авария, за да потърсите професионални ел. услуги. Ако ел. таблото ви е старо, подменете го преди да е създало проблем на цялата инсталация.

 

 

Ел. услуги - монтаж на ел. ключове и контакти

Имате нужда от монтаж на допълнителен ел. контакт? Искате да подмените ел. ключове за осветлението с нови? Няма проблем – ние с удоволствие ще извършим тези ел. услуги за вас и то на изключително достъпни цени! Макар в нашите ръце тази работа да изглежда като детска игра, трябва да знаете, че ел. услугите се извършват само от опитен специалист. Той ще гарантира както своята, така и вашата безопасност. Ние разполагаме с всички необходими инструменти и апаратура, за да изпълним тези ел. услуги бързо и качествено. По този начин ще се чувствате спокойни, когато пускате лампите в дома си или включвате различни електроуреди в контактите.

 

Ел. услуги - монтаж на осветителни тела

Осветлението може да преобрази всяко помещение – например да направи дома по-топъл и уютен. Ако вече сте избрали вида осветителни тела и атмосферата, която искате да ви създадат, значи е време да потърсите ел. услуги от професионалисти. Както всички ел. услуги, така и монтажът трябва да се извършва от квалифициран специалист. Трите вида осветителни тела, които нашите клиенти избират най-често, са: фасонки, луни и  плафони. Вече имаме богат опит в бързото им и качествено монтиране, а клиентите ни остават очаровани от резултата. Ако и вие искате да преобразите дома си бързо и на добра цена, доверете ни се!

 

Защо да изберете ел. услугите на „КОВЕЛИТ“?

 

Ел улсуги 3
Ел услуги - качество!

Ние притежаваме необходимия опит и техника, за да изпълним бързо и качествено всички ел. услуги, от които се нуждаете. За нас най-важна е безопасността на нашите клиенти, затова стриктно спазваме всички мерки и стандарти при извършването на ел. услуги. Ако ни се доверите, ние поемаме грижата за снабдяване, надзор и спазване на уговорените срокове. Вие ще получите и договор за изпълнение, в който подробно са описани всички операции, цени и краен срок за предаване на обекта. Ако изберете нашите ел. услуги, си гарантирате бързо, качествено и безпроблемно решаване на всички ел. проблеми. За всеки извършен ремонт ние ви даваме минимум 2 години  гаранция. Поради тази причина работим със собствени материали, инструменти и апаратура, които вече 15 години доказват качеството на нашите ел. услуги.

 Свържете се с нас за всички ел. услуги

Имате нужда от изграждане или ремонт на ел. инсталация, или пък ел. таблото ви е за смяна? Не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0899 148 563 или на имейл: office@kovelit.com. Изпратете своето запитване за ел. услуги и наш представител ще се свърже с вас във възможно най-кратък срок. Разгледайте сайта ни www.kovelit.com, за да видите всички ел. услуги, които предлагаме.


Професионални ел. услуги за дома – предимства и безопасност
Професионални ел. услуги
Ел. услуги - изграждане на електроинсталация
Ел. услуги – ремонт на електроинсталация
Ел. услуги при аварии
Ел. услуги - подмяна на ел.табла и предпазители
Ел. услуги - монтаж на ел. ключове и контакти
Ел. услуги - монтаж на осветителни тела
Защо да изберете ел. услугите на „КОВЕЛИТ“?
Свържете се с нас за всички ел. услуги
Към реализирани проекти
Свържете се с нас: 0899 148 563 Пишете ни:
capcha
Наши проекти
Снимки от обекти, в които сме извършвали строително-ремонтни дейности
Партньори

За нас качеството на материалите е в основата на добре свършената работа. За това винаги избираме най-доброто за Вас, нашите клиенти!

 • Boro
 • Henkel
 • Profilink
 • Levis
 • Legrand
 • Bosch
 • Kronotex
 • Aluplast
 • Salex
 • KAI GROUP