КОВЕЛИТ - Ремонт на домове, офиси и магазини
Обръщане/подмазване/ поставена дограма Когато искате да съхраните топлината. - доверете се на Кове

Обръщане на врати и прозорци

https://kovelit.com/uploads/shop/13/vratiprozorci_32_sm.png

 

Обръщане на врати и прозорци

Обръщането на прозорците е ремонтен процес, който се прилага ежедневно. Когато монтирате нова дограма си мислите, че всичко е приключило, но всъщност оставате прозорци, от които стърчи пяна и назъбени ръбове и това засяга цялостният облик на жилището Ви, за да придадете стил на новата си дограма, трябва да предприемете процес по нейното "обръщане/подпазване".

 

Външно обръщане на прозорец

 

Външното обръщане по прозорец се прилага, когато дадените прозорци са изложени пряко на резките температурни промени. Поради интензитета на дъждове и снегове - външното обръщане на прозорец се прави с циментова шпакловка, която е устоичива на същите и поради тази причина се използва и при оформянето на фасадата и на врати. При външното обръщане на прозорец не се използва строителен материал на гипсова основа, защото лесно се руши при интензивни валежи на дъжд и сняг.

Доброто обръщане на прозорец заличава грозните следи, които остават, когато майсторите приключат с подмяната на дограмата. Ако имате нужда от външно обръщане по прозорци, не се колебайте да се свържете с нас на имейл: office@kovelit.com или на телефон 0899 148 563.

Цената на обръщането по външни прозорци е 22 лева без ДДС.

 

Вътрешно обръщане на прозорец

 

Вътрешното обръщане на прозорец най-често става с гипсокартон. Гипсокартонът се препоръчва най-вече поради своята гъвкавост и еластичност, което позволява оформянето на повърхностите напълно според индивидуалните вкусове и предпочитания.  То е с цел оформяне симетрията на прозореца. При криви стени и трегери, при вътрешното обръщане на прозорци може да се използва и XPS (фибран) с подходяща дебелина и залепването му с пенополиуретанова за лепене на топлоизолация, позволява да изравните лесно и бързо горния ръб на прозореца, дори когато трегера е доста крив. Полиуретановата пяна позволява да се компенсират до няколко сантиметра разлика и едновременно с това залепва здраво и бързо. Употребата на XPS и полиуретановата пяна повишава топлоизолационните качества при обръщането на прозорец на новомонтираната дограма.

Изберете услугата на “Ковелит”: “Направа на обръщане по дограма/прозорец”, без значение дали ще е в апартамент, офис или къща - това ще съдейства за създаване на уют и стилен облик, който ще Ви носи наслада. Цената от 22 лева без ДДС ще ви се отплати. Не се колебайте да се свържете с нас на имейл: office@kovelit.com или на телефон 0899 148 563.

Към реализирани проекти
Свържете се с нас: 0899 148 563 Пишете ни:
capcha
Наши проекти
Снимки от обекти, в които сме извършвали строително-ремонтни дейности
Партньори

За нас качеството на материалите е в основата на добре свършената работа. За това винаги избираме най-доброто за Вас, нашите клиенти!

 • Boro
 • Henkel
 • Profilink
 • Levis
 • Legrand
 • Bosch
 • Kronotex
 • Aluplast
 • Salex
 • KAI GROUP