КОВЕЛИТ - Ремонт на домове, офиси и магазини
Ремонт на покриви София - Цялостно изграждане и ремонт на покриви - доверете се на Ковелит!

Ремонт на покриви

https://kovelit.com/uploads/shop/6/pokrivi_24_sm.png

Покривите са задължителен елемент за всяка една постройка. За да  изпълняват функциите си покривите трябва да бъдат изградени  правилно, а в последствие периодично да се отремонтират възникнали  проблеми. Изграждането и ремонта на покривите е деликатен  процес, изискващ професионализъм, опит и спазване на особени мерки за безопасност.

Изграждането на покриви включва операции, които зависят от вида  на покрива, начина на изпълнение и подбраните строителни материали.  

Най- широко разпространените покриви са покривите с керемиди, панелните плоски покриви, металните покриви и асфалтовите покриви.

По отношение на изграждането на покриви, фирмата ни за  строителство и ремонт предлага основно: изграждане на дървена покривна конструкция, нареждане (поставяне) на керемиди и капаци, полагане на изолация (хидро изолация, каменна вата, мушама), поставяне на полиетиленово фолио, направа на обшивка по улуци, комини, стрехи, капандури  и подмазване на капаци.

 

 

 

Ремонт на покриви – София – какво трябва да знаете?

Покривът е тази част от конструкцията на сградата, която в най-голяма степен я предпазва от външните влияния на околната среда. За да изпълнява функциите си, покривът трябва да бъде изграден  правилно и периодично да се отремонтира при възникнали  проблеми. Изграждането и ремонтът на покриви – София, е деликатен процес, изискващ професионализъм, опит и спазване на особени мерки за безопасност.

 

Ремонт на покриви – София

 

Ремонт на покриви 1
Ремонт на покриви София - тук сте на правилното място

Ако имате нужда от надеждни специалисти, които правят ремонт на покриви – София – можете да се доверите на нас. Изграждането на покриви включва операции, които зависят от вида на покрива, начина на изпълнение и подбраните строителни материали. Ние притежаваме необходимия опит и техника, за да може бързо и качествено да изпълним всеки ремонт на покриви – София.

 

По отношение на изграждането на покриви, предлагаме основно: изграждане на дървена покривна конструкция, нареждане (поставяне) на керемиди и капаци, полагане на изолация (хидро изолация, каменна вата, мушама), поставяне на полиетиленово фолио, направа на обшивка по улуци, комини, стрехи, капандури  и подмазване на капаци. Можете да сте сигурни, че ремонт на покриви – София, направен от нас, е качествен и надежден.

 

Какво представлява услугата ремонт на покриви – София?

Отговорът на този въпрос не е еднозначен, тъй като ремонтът на покриви – София, може да включва различен набор от услуги. Професионалистите в брашна няма да ви предложат цена, преди да направят оглед и да се съобразят със спецификите на мястото. Ако търсите специалисти за ремонт на покриви – София, трябва да знаете, че тази услуга е индивидуална и зависи от формата на покривната конструкция, вида покривно покритие и моментното състояние на самия покрив. Ние, от фирма „КОВЕЛИТ“, знаем, че само огледът на място може да даде отговор какво точно трябва да се направи, за да бъде покривът отново здрав и надежден, както и да се дадат ориентировъчни цени за ремонт на покриви – София.

 

Ремонт на покриви 2
Ремонт на покриви София - доверете се на нас

Най-широко разпространените покриви са тези с керемиди, панелните плоски покриви, металните покриви и асфалтовите покриви. За всички тях ние предлагаме висококачествен ремонт на покриви – София.

 

 

Ремонт на покриви, София – керемиди

Едни от най-разпространените покривни покрития в страната са керемидите. Керамичните са предпочитани, защото имат ниска водопоглъщаемост, огнеупорни са и да устойчиви при стареене и ниски температури. Често обаче по покрива има счупени и пукнати керемиди, което налага редовната им подмяна. Точно затова имате нужда от професионална фирма за ремонт на покриви – София.

Много важно условие при реденето на керемидите е те да се полагат така, че да се осигури необходимият минимален луфт между тях. Това е тънкост, която много от хората, предлагащи ремонт на покриви – София, не знаят. Тъй като работата е много трудоемка и има своите специфични изисквания, най-добре се доверете на компания с богат опит. Ако имате нужда от ремонт на покриви - София, ние вече 15 години реализираме проекти в строителните и ремонтните дейности.

 

Ремонт на покриви, София - панелни плоски покриви

Панелните плоски покриви дават много архитектурни възможности. Такива най-често са покривите на блокове и гаражи. Те се изграждат по примера на етажните плочи, като задължително се полага хидроизолация. Една от най-разпространените услуги в момента е свързана с панелните блокове и по-точно с ремонт на покриви - София.

 

Ремонт на покриви 3
Ремонт на покриви София - качествена изработка

Първата и може би най-трудна стъпка в ремонта на покриви – София, е убеждаването на всички съседи, че трябва да се направи ремонт на хидроизолацията. Успеете ли да се справите с тази задача, ние от „КОВЕЛИТ“ ще поемем грижата за последващите действия. Ремонтът на покриви – София включва фино почистване на покрива, цялостно премахване на хидроизолацията или частично укрепване, нанасяне на битумен грунд, инсталиране на водоотвеждащите воронки, укрепване или подмяна на ламаринените обшивки. Това е само подготовката преди полагането на същинската хидроизолация. Сигурно вече разбирате, че ремонтът на покриви – София е работа за професионалисти!

 

 

Ремонт на покриви, София  - метални покриви

Металните покриви са предпочитани заради тяхната издръжливост. Освен това можете да избирате между различните стилове, текстури и цветове. Ако искате да си спестите скорошен ремонт на покриви – София, можете спокойно да разчитате на металните повърхности. Те предлагат максимална устойчивост при ледени бури, пожари, ураганни ветрове и дори земетресения. Докато при старомодните керемиди може да се наложи ремонт или пренареждане на всеки 10-15 години, то металните покриви могат да издържат до 30 години или дори повече. Разбира се, всичко зависи от това как са поставени. Колкото и качествен да е един материал, още по-важно е неготово правилно прилагане и третиране. Ние имаме богат опит в ремонт на покриви - София и може да ви гарантираме ефикасен ремонт или полагане на мечтания метален покрив.

 

Хидроизолация и ремонт на покриви – София

 

Ремонт на покриви 4
Ремонт на покриви - свържете се с нас

Хидроизолацията е почти неразделна част от ремонта на покриви. София е градът, в който най-често се търсят професионални услуги за поставянето ѝ. Без хидроизолация плоският покрив е напълно нефункционален. Тя може да предотврати навлизането на атмосферната вода в бетона и неговото разрушаване, образуването на мухъл и плесен, само ако е поставена правилно и са спазени всички технологични изисквания. В този случай ще си спестите скорошен ремонт на покриви – София.

 

Ето и за какво да следите при поставянето на хидроизолация: важно е да има здрава основа, която да бъде добре почистена от прах и други замърсявания. Следващата стъпка е грундирането. А накрая - газопламъчно залепване на рулонни, битумни хидроизолации. Те трябва да имат добра устойчивост срещу механчни въздействия, а също така да бъдат атмосфероустойчиви, огъваеми и да следват извивките на основата без да се нарушават. Спазването на тези стъпки гарантира висококачествен ремонт на покриви – София.

Ако търсите фирма за ремонт на покриви – София, обсъдете каква хидроизолация ви е необходима и как ще бъде поставена, за да сте сигурни, че оставяте покрива над главата ви в сигурни ръце.

 

Кой да изберете за ремонт на покриви - София?

Какво казахме в началото, покривът е една от най-важните части от конструкцията на сградата, затова е добре да отделите време, за да намерите професионалисти за ремонт на покриви – София. Вашият покрив може да се нуждае от по-специфични услуги, които не всяка фирма е в състояние да извърши.

Важно е да разберете от колко години фирмата се занимава с ремонт на покриви; София спада ли към местата, в които упражнява своята дейност; какви материали използва; дава ли гаранция за качеството на своята работа. Вижте как изглеждат вече реализираните проекти и потърсете обратна връзка от други клиенти. Трябва да знаете, че всяка уважаваща себе си фирма ще се въздържи да ви даде оферта за ремонт на покриви – София, по телефона. Уговорете си среща за оглед и обмислете стъпките и цените, които ви предложат. Тази информация ще ви помогне да изберете най-добрите професионалисти, които да извършат ремонт на покриви – София.

 

 „КОВЕЛИТ“ – качественият ремонт на покриви - София

Ние от "КОВЕЛИТ " имаме 15-годиншен опит в изграждането и ремонтите на покриви. Предлагаме цялости и завършени решения за ремонт на покриви – София. Избирайки нас, вие  получавате договор за изпълнение, като в него подробно са описани всички операции, уточнени са цените и е фиксиран крайният срок за предаване на обекта. Така спестявате нерви и време, а получавате качество и компетентни решения за ремонт на покриви – София.

За всеки извършен ремонт на покриви – София, ние даваме минимум 2 години  гаранция. Поради тази причина работим със собствени материали, които са с доказано качество. По желание от страна на клиента се работи и с негови материали, като от посочените цени се изважда стойността на вложените в ремонта материали. Всички тези предимства изграждат доверие у клиентите, които търсят нашите професионалисти за качествен ремонт на покриви – София.

 

Обадете се сега за ремонт на покриви – София

Ако имате нужда от ремонт на покриви - София, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0899 148 563 или на имейл office@kovelit.com. Изпратете своето запитване и наш представител ще се свърже с вас във възможно най-кратък срок. Разгледайте сайта ни www.kovelit.com, за да получите допълнителна информация за ремонт на покриви – София.

 


Ремонт на покриви – София – какво трябва да знаете?
Ремонт на покриви – София
Какво представлява услугата ремонт на покриви – София?
Ремонт на покриви, София – керемиди
Ремонт на покриви, София - панелни плоски покриви
Ремонт на покриви, София - метални покриви
Хидроизолация и ремонт на покриви – София
Кой да изберете за ремонт на покриви - София?
„КОВЕЛИТ“ – качественият ремонт на покриви - София
Обадете се сега за ремонт на покриви – София
Към реализирани проекти
Свържете се с нас: 0899 148 563 Пишете ни:
capcha
Наши проекти
Снимки от обекти, в които сме извършвали строително-ремонтни дейности
Партньори

За нас качеството на материалите е в основата на добре свършената работа. За това винаги избираме най-доброто за Вас, нашите клиенти!

 • Boro
 • Henkel
 • Profilink
 • Levis
 • Legrand
 • Bosch
 • Kronotex
 • Aluplast
 • Salex
 • KAI GROUP