КОВЕЛИТ - Ремонт на домове, офиси и магазини
Шпакловка цена - Kovelit Основна и финна шпакловка; за вътрешни и за външни пространства - доверете

Шпакловки

https://kovelit.com/uploads/shop/18/plaster_42_sm.png

Шпакловката като процес е предназначена за запълване и изравняване  на неравни повърхности в закрити или открити пространства. В  зависимост от дебелината на изпълнявания слой и гладкостта на крайното покритие те биват:  основна шпакловка и финна шпакловка.

В  зависимост от това къде ще бъдат изпълнявани се разделят на:

- за вътрешни сухи помещения - гипсова и финна шпакловка.

- за външни пространства и влажни помещения на циментова  основа  или  с  добавени  полимерни  втвърдители.

Съвременните шпакловъчни смеси предоставят отворено време за обработка, което позволява забъркване на по-големи количества за по-големи площи. Високото качество, еластичност и пластичност правят шпаклованите площи много лесни за по-нататъшна обработка. Разплагаме с екип с дългогодишен опит, професионално отношение  и  поддържане на хигиена на обекта.

 

 

 

Шпакловка – цена, видове и полезни съвети

За разлика от боядисването и лепенето на плочки шпакловката, цената, на която ще разберете след малко, крие много повече неизвестни за клиентите. Затова специално за вас сме се постарали в съкратен вид да обясним какво е шпакловка – цена, видове и няколко полени съвета.

 

Шпакловка – цена = качество

Шпакловката, цената за която ще ви спести много нерви, е процес, предназначен за запълване и изравняване на неравни повърхности в закрити или открити пространства. Тя е от основно значение за довършителните строителни работи в дома или офиса. Съвременните шпакловъчни смеси предоставят отворено време за обработка, което позволява забъркване на по-големи количества за по-големи площи. Високото качество, еластичност и пластичност правят шпаклованите площи много лесни за по-нататъшна обработка. Сигурно вече се питате колко ще струва услугата шпакловка? Цена за нея можете да получите, след уточняване на вида шпакловка, от която имате нужда.

 

Грундиране преди шпакловка – цена

 

Шпакловка цена 1
Шпакловка цена - грундиране преди шпакловка

Както при повечето строително-ремонтни дейности, така и при шпакловката – цената, за която варира според индивидуални нужни, повърхностите трябва да бъдат подготвени предварително. Те трябва да са равни, гладки и върху тях да се нанесе грунд. Той прониква дълбоко в основата и подобрява сцеплението ѝ със следващия слой. Позволява попиване и равномерно нанасяне на следващия материал, в случая – шпакловка. Цената за грундиране също трябва да бъде предвидена в бюджета за ремонт.

 

 

Вътрешна шпакловка – цена

В  зависимост от това къде ще бъде направена шпакловката, цената за която ще се избие многократно, се дели на вътрешна и външна. Във вътрешни сухи помещения  може да се постави основна (гипсова) и фина шпакловка, цената и за двете е различна. Основната шпакловка обикновено е по-едра като консистенция, с отлична здравина. След нея трябва да бъде положена фината шпакловка - цената, на която е по-ниска. Нанася се тънко, а съставът ѝ позволява да се създаде идеално равна и гладка повърхност.

 

Външна шпакловка – цена

За външни пространства и влажни помещения препоръчваме шпакловка на циментова основа. За тази шпакловка цената е различна спрямо това дали ще се нанася на стени или на тавани. Имайте предвид, че ако искате мрежа под шпакловката, цената на услугата се вдига, но пък си гарантирате по-качествен и дълготраен ефект.

 

Основна шпакловка – цена

 

Шпакловка цена 2
Шпакловка цена - изберете от нас!

Според дебелината на нанесения слой и гладкостта на крайното покритие шпакловката се дели на основна и фина. Основната шпакловка – цената, за която е по-висока от тази за фината, служи за изправяне на стени и тавани и за запълване на големи пукнатини и дупки. Полагането на гипсова шпакловка се препоръчва за помещения с нормална влажност. Тя увеличава свързващата способност с основата. Ние от фирма „КОВЕЛИТ“ можем да предложим следните видове шпакловка. Цена за:
-
полагане на гипсова шпакловка по стени /една ръка/ – 6, 50 лв
- полагане по стени с мрежа на гипсова  шпакловка – цена за една ръка - 12,50 лв
- полагане  по тавани с мрежа на гипсова  шпакловка –  цена за една ръка - 9,00 лв
- доставка и полагане на  ръбохранители   - 4,90 лв. / л.м.

 

 

Фина шпакловка – цена

Фината шпакловка – цената, за която се избива многократно, ако е направена качествено, се поставя само във вътрешни помещения и то след като повърхностите са измазани с мазилка. Ние от „КОВЕЛИТ“ предлагаме полагане по стени на фина шпакловка - цена за една ръка - 4,50 лв./ л. м. Фината шпакловка – цената, за която е различна при всяка фирма, се поставя финално за гладки и добре изправени повърхности.

 

Цялостна шпакловка – цена

Изравняването и заглаждането на всички дефекти на стените и таваните, които биха били видими след боядисване, се осъществява с цялостна шпакловка. Цената за нея се изчислява като се сметне колко струва линейният метър на основната и на фината шпакловка. Комбинацията от двете е задължителна за оптимален резултат във вътрешни помещения!

 

Шлайфане след шпакловка - цена

Още нещо, което е добре да знаете относно процеса на шпакловка, цената за която е фиксирана, е шлайфането. Почти всеки вид шпакловка завършва с прецизно и старателно шкурене на повърхността. Като дългогодишни професионалисти в областта знаем, че шкуренето на ръка не дава равномерен и качествен резултат, затова прилагаме машинно шкурене. То е безпрахово и осигурява перфектна гладкост. След него основата е идеално подготвена за последния етап от ремонта – боядисване. Виждате колко много и различни етапи включва услугата за шпакловка. Цената не трябва да е водещ фактор при търсенето на специалисти, които да я извършат. Опитът, качествената работа, отзивите от други клиенти и гаранцията са нещата, по които можете да различите професионалистите от аматьорите. Заслужава си да инвестирате в качествена шпакловка. Цената, вложена в нея, ще се избие многократно и ще ви спести последващи разходи.

 

Шпакловка – цена с доказано качество

 

Шпакловка цена 3
Шпакловка цена - качествено шпакловане

Ние разполагаме с екип с дългогодишен опит и професионално отношение, който извършва качествена шпакловка - цената, на която е съизмерима с качеството. Освен това за над е много важно да поддържаме хигиена на обекта. Знаем колко е неприятно да чистите след недобросъвестни майстори, затова ние не можем да си позволим това. Нашият 15-годишен опит ни е научил да предлагаме бързи, завършени и качествени услуги за шпакловка. Цената? – ще попитате вие. Сами ще се убедите, че тя несъмнено отговаря на качеството. Избирайки нас, вие  получавате договор за изпълнение, като в него подробно са описани всички операции, уточнени са цените и е фиксиран крайният срок за предаване на обекта. С нас спестявате нерви и време, а получавате надеждна шпакловка. Цената за нея многократно се избира във времето. А най-хубавото е, че ще спестите и от боядисване, защото добрата основа на стените и тавана икономисва боя. За всеки извършен ремонт ви даваме минимум 2 години гаранция, така че можете да бъдете сигурни в качеството на нашата работа. Разгледайте сайта ни www.kovelit.com, за да видите нашите реализирани проекти. Шпакловката – цената, на която ще завиди всеки професионалист, ще придаде завършен вид на всяко помещение.

 

 

Изберете ни за шпакловка – цената ще ви се отплати!

Ако имате нужда от шпакловка, цената в съотношение с качеството при нас ще ви изненада! Преобразете стените и таваните във вашия дом или офис. Свържете се с нас на телефон: 0899 148 563 или ни пишете на имейл: office@kovelit.com. Наш представител ще се свърже с вас във възможно най-кратък срок.Така ще спестите нерви и време и ще получите ефикасни решения на всеки проблем. Изберете услугите на „КОВЕЛИТ“ – шпакловка – цената, на която ще ви се отплати!

Цените са примерни и могат да претърпят корекции.


Шпакловка – цена, видове и полезни съвети
Шпакловка – цена = качество
Грундиране преди шпакловка – цена
Вътрешна шпакловка – цена
Външна шпакловка – цена
Основна шпакловка – цена
Фина шпакловка – цена
Цялостна шпакловка – цена
Шлайфане след шпакловка - цена
Шпакловка – цена с доказано качество
Изберете ни за шпакловка – цената ще ви се отплати!
Към реализирани проекти
Свържете се с нас: 0899 148 563 Пишете ни:
capcha
Наши проекти
Снимки от обекти, в които сме извършвали строително-ремонтни дейности
Партньори

За нас качеството на материалите е в основата на добре свършената работа. За това винаги избираме най-доброто за Вас, нашите клиенти!

 • Boro
 • Henkel
 • Profilink
 • Levis
 • Legrand
 • Bosch
 • Kronotex
 • Aluplast
 • Salex
 • KAI GROUP