КОВЕЛИТ - Ремонт на домове, офиси и магазини
ВиК Услуги - Изграждане и ремонт на ВиК инсталации - доверете се на Ковелит!

ВиК Услуги

https://kovelit.com/uploads/shop/5/vik_23_sm.png

ВиК инсталациите са специфични и изискват не само познания по теория, но и богат опит.

Фирмата работи с квалифициран, опитен екип и професионална техника.

Всеки проблем може да бъде решен, независимо от обема на щетите. Фирмата  изгражда както цялостна нова инсталация, така и частична подмяна и ремонт на проблемни  такива.

Извършваме също: монтаж на аксесоари за баня, монтаж на батерии  и смесители, ремонт на тоалетни казанчета, ремонт на батерии и смсители, монтаж на тоалетни чинии, казанчета, бойлери, мивки, душ  кабини, съдомиялни машини, перални машини и др.

Важно е да се знае, че водопроводната система се експлоатира за години и трябва да е прецизно и качествено направена. В случай на теч или частично пропускане на вода по време на изграждане води след себе си поредица от хрончни проблеми по време на самата експлоатация. Водата никой не може да я спре. Ако не и построите качествен път, по който тя да премине безпрепятствено, си намира път сама, който не винаги съвпада с нашата представа за сухо и комфортно  жилище. Така че не губете време, не жалете средства - има ли теч, има проблем, който  не търпи отлагане.    

 

 


ВиК услуги за течове, ремонти и монтаж

Имате теч вкъщи? Тоалетното казанче или смесителят пак са се развалили? Имате нужда от монтаж на аксесоари в банята? За тези и други ВиК услуги изберете надежден партньор, който ще се справи с всеки проблем.Всички ВиК услуги, от които имате нужда

Ние от фирма „КОВЕЛИТ“ предлагаме изграждане на цялостна нова инсталация, както и частична подмяна и ремонт на проблемна такава. Сред ВиК услугите, които извършваме, са: монтаж на аксесоари за баня, монтаж на батерии  и смесители, ремонт на тоалетни казанчета, ремонт на батерии и смесители, монтаж на тоалетни чинии, казанчета, бойлери, мивки, душ  кабини, съдомиялни машини, перални машини и др.

 

Защо са важни професионалните ВиК услуги?

 

ВиК услуги 1
ВиК услуги - най-добрите услуги

Водопроводната система се експлоатира години наред и затова трябва да е прецизно и качествено направена. Ако се появи теч или частично пропускане на вода, това може да доведе до сериозни проблеми в последващата експлоатация. Следователно ще имате нужда от надеждни ВиК услуги. Водата се нуждае от качествен път, по който да се движи безпрепятствено. Ако няма такъв, тя сама си създава трасе, по което да преминава и това често води до течове и дори наводнения в жилището. При възникнал проблем е важно да действате бързо, да се доверите на фирма, която предлага професионални ВиК услуги и да не жалите средства. Има ли теч, значи имате проблем, който не търпи отлагане и с който не можете да се справите сами.

 

 

По-добрите ВиК услуги

Извършването на ВиК услуги изисква не само познания по теория, но и богат опит. Ние от „КОВЕЛИТ" работим с квалифициран, опитен екип и професионална техника. За нас най-важно е да решим възникналия проблем бързо и качествено, а клиентът да остане доволен от извършените ВиК услуги. Ние имаме грижата да следим за снабдяването, надзора и спазването на зададените срокове. От богатия ни опит с ВиК услуги знаем, че времето за реакция е от изключителна важност, за да може щетите да бъдат сведени до минимум.

Може да сте сигурни, че оставяте дома си в сигурни ръце, тъй като ще получите договор за изпълнение на ВиК услуги, в който подробно са описани всички операции и са уточнени цените. За разлика от повече фирми на пазара, предлагащи ВиК услуги, ние от „КОВЕЛИТ“ даваме минимум 2 години гаранция на извършения ремонт. Можем да си позволим това, тъй като работим с качествени материали и с най-добрите професионалисти за ВиК услуги.

 

ВиК услуги за борба с течовете

Течовете са едни от най-неприятните проблеми, които могат да се появят в дома ви, но и най-честите, заради които хората търсят ВиК услуги. Течът може да бъде както в тръбите и каналите, така и при всички елементи от ВиК оборудването – мивка, душ, тоалетно казанче и други. Течовете основно се делят на видими и скрити. Проблемът при скритите е, че могат да бъдат открити много късно. И при двата вида обаче имате нужда от професионални ВиК услуги. Само специалист може бързо и безпроблемно да открие теча и да предложи най-адекватното решение.

 

ВиК услуги за скрити течове

Скритите течове са много коварни, защото първоначално нямат външни проявления и вие дори не можете да разберете, че имате подобен проблем. Те подсказват за себе си чрез други фактори като наличие на влага и мухъл. Локализирането на скрития теч обаче е работа на специалистите по ВиК услуги, които използват модерна апаратура. Отстраняването на тези течове отнема повече време отколкото на повърхностите, но пък ви спестява бъдещи проблеми и главоболия.

 

ВиК услуги 2
ВиК услуги - доверете се на нас!

Течовете са опасни за дома, тъй като освен големи загуби на вода, могат да доведат до наводнение. Трябва да се отстранят бързо и ефективно, за да не се налага след това да правите основен ремонт на жилището си. За целта се доверете на фирма, предлагаща качествени ВиК услуги.

 Местата в дома, които най-често се нуждаят от ВиК услуги

Лошата конструкция и корозия на водопроводните тръби са най често срещаните причини за появата на скрити течове, показва дългогодишната ни практика с ВиК услуги. Има няколко места в дома, където най-често се появяват течове. На първо място това са банята и мокрото помещение. Клиентите най-често търсят ВиК услуги при повреда на тръби и канали в тези помещения. В голяма част от случаите, проблемите в банята се проявяват в съседни стаи или на по-долен етаж. Съгласете се, че наводнението на дома ви или този на съседите е ситуация, в която едва ли искате да изпадате, затова изберете професионални ВиК услуги.

Следващото място в дома, което е предразположено към течове и често се нуждае от нашите ВиК услуги, е терасата. Тя непрекъснато е изложена на агресивни влияния от външната среда. Понася огромни температурни разлики от  -20° през зимата до над +50°C през лятото. Освен това сезонните валежи от дъжд и сняг предизвикват свивания и разширения. Най-често специалистите ни по ВиК услуги са търсени за проблеми с връзките с бордовете, праговете и ъгловите фуги. Така от течове е застрашена не само терасата, но и съседните ѝ помещения.

 

ВиК услуги - изграждане на ВиК инсталации

Много от нашите клиенти ни търсят за цялостно изграждане на ВиК инсталации. Тази ВиК услуга е по-лесна и по-бърза в сравнение с частичното ремонтиране. Въпреки това тя също има своите тънкости и няма как да се извърши от неквалифициран техник. Нужна е и специализирана техника. Тя може да открива пропуски по време на изграждането, които да бъдат отстранени своевременно. Все пак се очаква водопроводът да се използва безпроблемно дълги години наред, а това няма как да се случи, ако не се доверите на професионални ВиК услуги.

 

ВиК услуги - ремонт на батерии и смесители

 

ВиК услуги 3
ВиК услуги - качествени услуги

Сигурно много от вас не обръщат особено внимание, ако смесителят или душът ви започнат на капят. Трябва да сте наясно обаче, че това е теч. Ако не бъде отстранен, от една развалена батерия могат да се изтекат около 20 000 литра вода годишно! Изберете нашите професионални ВиК услуги, за да си спестите излишни разходи и да се избавите от досадните течове в дома. Специалистите на „КОВАЛИТ“ ще направят оглед на място и ще ви посъветват дали ремонтът или смяната на батерии и смесители ще бъде най-изгодно за вас. Добрата новина е, че какъвто и да е случаят, ние предлагаме всякакви ВиК услуги, така че ще намерим решението на всеки проблем.

 

 

ВиК услуги  - монтаж на батерии и смесители

Сред ВиК услугите, които ние от „КОВЕЛИТ“ предлагаме, са демонтаж и монтаж на батерии и смесители, както и на: тоалетни чинии, казанчета, бойлери, мивки, душ кабини, съдомиаялни машини, перални машини, аксесоари за баня. Ние имаме нужните умения и опит, за да създадем банята на вашите мечти. В някои случаи, по време на монтажа, възникват препятствия, свързани с неправилно изградени изводи. А при демонтажа на старата батерия наяве могат да излязат корозирали тръби или трудно достъпни фитинги, които се нуждаят от смяна, за да се предотвратят бъдещи проблеми. Специалистите ни по ВиК услуги обаче имат необходимите умения и инструменти, за да се справят с всякакви предизвикателства.

 

ВиК услуги от „КОВЕЛИТ“

От 15 години ние предлагаме бързи, завършени и качествени ВиК услуги. Избирайки нас, вие  получавате договор за изпълнение, като в него подробно са описани всички операции и са уточнени цените, по които работим. С нас спестявате нерви и време, а получавате професионални решения и надеждни ВиК услуги. Работим със собствени материали с доказано качество и съвременна техника. За всеки извършен ремонт ви даваме минимум 2 години гаранция. Разгледайте сайта ни www.kovelit.com, за да видите нашите реализирани проекти и част от доволните ни клиенти.

 

За ВиК услуги – потърсете ни веднага!

Ако имате нужда от ВиК услуги за вашия дом, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0899 148 563. Така ще спестите нерви и време и ще получите ефикасни решения на всеки проблем. Изберете ‚КОВЕЛИТ“ – ВиК услуги с доказано във времето качество!


ВиК услуги за течове, ремонти и монтаж
Всички ВиК услуги, от които имате нужда
Защо са важни професионалните ВиК услуги?
По-добрите ВиК услуги
ВиК услуги за борба с течовете
ВиК услуги за скрити течове
Местата в дома, които най-често се нуждаят от ВиК услуги
ВиК услуги - изграждане на ВиК инсталации
ВиК услуги - ремонт на батерии и смесители
ВиК услуги - монтаж на батерии и смесители
ВиК услуги от „КОВЕЛИТ“
За ВиК услуги – потърсете ни веднага!
Към реализирани проекти
Свържете се с нас: 0899 148 563 Пишете ни:
capcha
Наши проекти
Снимки от обекти, в които сме извършвали строително-ремонтни дейности
Партньори

За нас качеството на материалите е в основата на добре свършената работа. За това винаги избираме най-доброто за Вас, нашите клиенти!

 • Boro
 • Henkel
 • Profilink
 • Levis
 • Legrand
 • Bosch
 • Kronotex
 • Aluplast
 • Salex
 • KAI GROUP